Φίλοι – Εθελοντές – Δωρητές – Χορηγοί

Ευχαριστήρια για τους δωρητές και υποστηρικτές

Πάτησε εδώ.

Γίνε Φίλος

Για να γίνει κάποιος φίλος της Εταιρίας Μέριμνας, αρκεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του στις διευθύνσεις που θα βρει στη σελίδα «Επικοινωνία» εδώ .

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τη συνέχεια της πολύχρονης προσπάθειας, που κάνουμε ως εταιρεία.

Γίνε Εθελοντής

Ο εθελοντισμός αφορά στην ανάγκη και τη διάθεση του ανθρώπου να προσφέρει χρόνο, προσωπική ενέργεια και δυνάμεις, με στόχο την αλληλοβοήθεια και την ενίσχυση του πλησίον του.

Οι τομείς δραστηριότητας των εθελοντών διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα. Σήμερα, οι τομείς αυτοί αφορούν:

  1. στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων,
  2. στην υποστήριξη των μελών της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Κάνε μια Δωρεά

Η εταιρεία Μέριμνας δέχεται δωρεές και χορηγίες σε είδος και σε χρήματα, από πολίτες και επιχειρήσεις, με στόχο τη στήριξη των μελών της και του έργου της αλλά και πολιτών που διαβιούν στην κοινότητα κάτω από συνθήκες κοινωνικό-οικονομικού αποκλεισμού.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR750171294040031656

Οφέλη Χορηγών

1. Προβολή των λογοτύπων των χορηγών σε κεντρικό σημείο στο website της ΜΕΡΙΜΝΑΣ.
3. Προβολή των λογοτύπων των χορηγών που χρηματοδοτούν κοινωνικές και επιστημονικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες-διημερίδες, Bazaar κτλ.
4. Συστηματική, ευρεία και ποιοτική προβολή στα ΜΜΕ, σε δημόσιους και άλλους φορείς, με Δελτία Τύπου σε εκδηλώσεις, ημερίδες, εκθέσεις, καθώς οι καλές πρακτικές πρέπει να διαδίδονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
6. Για τους μεγάλους χορηγούς, απονομή διακρίσεων σε δημόσιες εκδηλώσεις.