Ο Σύλλογος των Απανταχού Αμφισσέων «Τα Σάλωνα» θα απονείμει Τιμητική Πλακέτα στην Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αμφισσέων «Τα Σάλωνα» θα απονείμει Τιμητική Πλακέτα στην Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΦΙΣΣΕΩΝ «ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ»

12 Νοεμβρίου 2023

Προς: ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, ο σύλλογός μας έχει καθιερώσει και πραγματοποιεί κάθε χρόνο την βράβευση των αριστούχων μαθητριών & μαθητών που αποφοίτησαν από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλη μας.

Έτσι και φέτος, έχει προγραμματιστεί η σχετική εκδήλωση και έχουμε ορίσει σαν ημερομηνία την 18η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19.30’ στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Παράλληλα στην ίδια εκδήλωση, κάθε φορά, εντάσσεται κάποιο επετειακό γεγονός ή αφιέρωμα σε πρόσωπο ή πρόσωπα που έχουν διακριθεί για τη συνεισφορά τους στα κοινά.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και ειδικότερα σε Φορείς ή Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Θα παρακαλούσαμε, σύμφωνα με την Πρόσκληση που σας επισυνάπτουμε, εκπρόσωπός σας να παραβρεθεί στην εκδήλωση μας όπου με την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας θα μπορεί να απευθύνει και σύντομο χαιρετισμό.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε την θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Αμφισσέων ‘’ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ’’

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Μπάμπης Καρέλης             Δημήτρης Ταλάντης

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Άμφισσα, 15.11.2023

Προς: Σύλλογο των Απανταχού Αμφισσέων «Τα Σάλωνα»

Αγαπητό Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Αμφισσέων «Τα Σάλωνα»

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε, όλο το Δ.Σ. και τα μέλη της Εταιρίας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, για την τιμητική διάκριση, σε ότι αφορά το κοινωνικό μας έργο.

Θα παρευρεθούν στην εκδήλωση όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα.

Θα γίνει μία μικρή ενημέρωση / χαιρετισμός από τον Αντιπρόεδρο κ. Ευστάθιο Δελμούζο – Δικηγόρο και θα ευχαριστήσει η Πρόεδρος κ. Αρχοντούλα Σορώκου.

Οι σκέψεις σας και η χειρονομία σας μας στηρίζουν στο δύσκολο καθημερινό μας αγώνα!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος
Αρχοντούλα Σορώκου