Χαιρετισμός της Τούλας Σορώκου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Δημιουργικότητα χωρίς προκαταλήψεις»

Χαιρετισμός της Τούλας Σορώκου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Δημιουργικότητα χωρίς προκαταλήψεις»

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από ένα έτος σχεδόν, χρόνου δουλειάς… μετά από πολλές περιπέτειες – αναβολές… αλλαγή χρηματοδότησης κ.λπ. αποφασίσαμε να εκδοθεί αυτό το μικρό βιβλιαράκι αναμνήσεων από τα τρία (3) Καλλιτεχνικά Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Άμφισσας τα έτη 2017, 2018, 2019 με τίτλο «Εν Δελφοίς εστίν ο Τόπος», οργανωμένα από την Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα.

Μετά όλα σταμάτησαν με αφορμή την περιπέτεια του covid – 19 και το μόνο που μας έμεινε το τελευταίο εξάμηνο ήταν η συνεχής αναβολή εκδηλώσεων παρουσίασης του βιβλίου.

Το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ με τίτλο «Εν Δελφοίς εστίν ο Τόπος», δεν είναι παρά μια γιορτή που πραγματοποιήθηκε…, μία πολιτιστική συνάντηση έκφρασης και δημιουργίας ανάμεσα σε άτομα με ιδιαιτερότητες μαζί με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης της Άμφισσας και της Ιτέας εν μέρη… ένα πανηγύρι, χαράς δημιουργίας με θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις… καλλιτεχνικά εργαστήρια…!

Όλα μπορούν να τα πουν οι φωτογραφίες, οι εισηγήσεις των ειδικών, εκτός από την χαρά, τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, τα χτυποκάρδια, τα μικρά ατυχήματα της τελευταίας στιγμής, τις πολύ δυνατά συγκινητικά στιγμές!!

Δεν ευχαριστούμε μόνο όλους τους συμμετέχοντες φορείς, τους σπόνσορες, τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και τους εθελοντές, τους γονείς, τα μέλη μας από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Λαμία, Αλεξανδρούπολη), που έρχονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση, την εκκλησία, τους ανθρώπους εξουσίας που είναι πάντα δίπλα μας… αλλά και όλη την πόλη που το περιμένει σαν ένα δρώμενο της, μέσα στο χρόνο!!

Ο covid – 19 κάποια στιγμή θα περάσει και σοφότεροι τότε θα προσπαθήσουμε να αναζητούμε τις ψυχές μας σε ένα επόμενο Φεστιβάλ!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος
Σορώκου Αρχοντούλα