Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Δημιουργικότητα χωρίς προκαταλήψεις»

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Δημιουργικότητα χωρίς προκαταλήψεις»

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 13 Μαρτίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας η έκδοση του βιβλίου της Εταιρίας Μέριμνας Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα «Δημιουργικότητα χωρίς Προκαταλήψεις».

Πρόκειται για ένα βιβλίο – συμπύκνωση, στο μέτρο του εφικτού, των τριών διοργανώσεων του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο Τόπος», που χρηματοδοτήθηκε από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ), σε επιμέλεια του Πάνου Μπαλτά.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης, τη διεύθυνση της οποίας είχε η Πρόεδρος της Εταιρίας Μέριμνας Αρχοντούλα Σορώκου, μίλησαν μεταξύ πολλών άλλων που συμμετείχαν στις επιτυχημένες διοργανώσεις του Φεστιβάλ η Πρόεδρος της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Δομής Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος Αγγελική Καράμπελα, ο επιμελητής της έκδοσης Πάνος Μπαλτάς και η Επιστημονικά Υπεύθυνη Δέσποινα Παπαϊωάννου. Εισηγητές ανάλυσης του βιβλίου ήταν ο Νομικός, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας Δημήτριος Παλούκης και ο Ηθοποιός, Σκηνοθέτης και Εκπαιδευτικός Δημήτριος Αποστόλου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και ο τ. Δήμαρχος, Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Η βραδιά έκλεισε με την Δημοτική Φιλαρμονική Άμφισσας υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Παναγιώτη Βασιλείου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.