Ματαιώνεται για το 2020 το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο τόπος» (Άμφισσα)

Δελτίο Τύπου

Ματαιώνεται για το 2020 το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο τόπος»

Τρεις συνεχείς χρονιές, 2017 – 2018 – 2019, η Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα διοργάνωσε στην Άμφισσα το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο Τόπος».

Και τα τρία φεστιβάλ περιελάμβαναν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικές παρουσιάσεις, εικαστική έκθεση, ημερίδες, ξεναγήσεις, βιωματικά εργαστήρια και διάφορα άλλα δρώμενα, με συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνικών σχημάτων – σχολών τέχνης – σχολείων όλων των βαθμίδων – διαφόρων συλλογικοτήτων.

Και τις τρεις χρονιές είχαμε την υποστήριξη του Ιδρύματος Ι. Φ. Κωστοπούλου, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας (ΟΠΑΣΤΕ), του Δήμου Δελφών και πολλών επιχειρήσεων του τόπου μας.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία και τις παρακολούθησαν – συμμετείχαν εκατοντάδες συντοπίτες μας όλων των ηλικιών, αλλά και πολλοί επισκέπτες από άλλα μέρη, με επίσκεψη και παραμονή των μελών μας από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Λαμία.

Το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο Τόπος» είναι πια θεσμός για την Άμφισσα και τη Φωκίδα και όλα έδειχναν ότι και το 2020 θα απολαμβάναμε πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις.

Δυστυχώς, όμως, η επιδημία του Κορωνοϊού μας αναγκάζει να αναπροσαρμόσουμε τα σχέδιά μας και να ματαιώσουμε τη διοργάνωση του 2020, πάνω απ' όλα βρίσκεται η υγεία των μελών μας και των συντοπιτών μας!

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους όσους συνέβαλαν στη γόνιμη τριετία του Φεστιβάλ μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο 2021!

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος
Σορώκου Αρχοντούλα