Ευχαριστήρια Επιστολή της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα προς τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Όταν αγαπάμε και πιστεύουμε από τα βάθη της καρδιάς μας σε κάτι, αισθανόμαστε πιο δυνατοί από τον υπόλοιπο κόσμο, μας κυριεύει μια γαλήνη που προέρχεται από τη βεβαιότητα πως τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την πίστη μας.»

Paulo Coelho –  Το ημερολόγιο ενός μάγου, «ΑΓΑΠΗ» ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ

Αξιότιμοι κ. Τσιόδρα και κ. Χαρδαλιά

Πρωί-πρωί σήμερα τόλμησα να σκεφτώ να σας στείλω ένα μικρό μηνυματάκι, για να εκφράσω μέσα απ’ αυτό, το σύνολο των ανθρώπων που δεν μπορούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για ότι έχετε κάνει και γι’ αυτούς όλα αυτό το διάστημα.

Είναι ο χώρος των ειδικών ατόμων που δεν έχει καλή κίνηση, σωστή άρθρωση, καλό γράψιμο, καλό λόγο, αλλά έχουν πολύ μεγάλη ψυχή. Είμαι μαζί τους από 18 ετών αρχίζοντας τις σπουδές μου, μέχρι τώρα που είμαι 65. Μέσα από διάφορους φορείς (τώρα και στη Φωκίδα), δουλεύοντας εθελοντικά σχεδόν με τη νοητική υστέρηση, βαριές δυσλεξίες, ψυχιατρικά προβλήματα, χρόνιους εγκλεισμούς ….τις κρίσεις…, τις αγωνίες για το αύριο!!!

Πολλοί από εμάς περιμένουμε «σαν Ευαγγέλιο» την ενημέρωσή σας τα απογεύματα, τον καλό σας λόγο, τη συγκίνησή σας, την ενθάρρυνσή σας. Σας κοιτάμε στα μάτια μέλη και θεραπευτές και με το δικό μας τρόπο σας λέμε βουρκωμένα, ότι σας αγαπάμε και σας συμπαραστεκόμαστε στην κάθε σας δυσκολία.

Για άλλη μια φορά… Χιλιο-Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Αρχοντούλα Σορώκου
Πρόεδρος Εταιρείας Μέριμνας και
Αποκατάστασης Ατόμων με  Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα

Εθνικής Αντίστασης 13, Άμφισσα
Τ.Κ. 33100
Τηλ. 6944833471