Η Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα συμμετείχε στην παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Κροκυλιωτών «Ο Μακρυγιάννης» (10 Δεκεμβρίου 2017, Αθήνα))

Τα παιδιά γιόρτασαν τα Χριστούγεννα
στη στέγη του Συλλόγου Κροκυλιωτών «Ο Μακρυγιάννης»

Πηγή: www.krokilio.gr
Σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και χριστουγεννιάτικο κλίμα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στη στέγη του Συλλόγου, υποδεχθήκαμε τους μικρούς φίλους του Συλλόγου για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πολλά τα παιδικά χαμόγελα και οι φωνές, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και σκόρπισαν την χαρά σε όλη την αίθουσα. Ο χώρος είχε στολιστεί από τα μέλη του ΔΣ που είχαν ετοιμάσει και ένα μικρό μπουφέ με χριστουγεννιάτικα γλυκά και σνακ. Καλεσμένες για την εκδήλωση ήταν η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Φωκίδας και η Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, που τέσσερα μέλη τους ήρθαν από την Άμφισσα με επικεφαλής την Δέσποινα Παπαϊωάννου. Το ρπόγραμμα που παρουσίασαν ήταν ιδιαίτερα διδακτικό αλλά και διασκεδαστικό ταυτόχρονα με αφήγηση ιστοριών και δημιουργία κατασκευών. Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμό ενώ παράλληλα οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ανταμώουν και να τα πουν πίνοντας τον καφέ τους.

Η γιορτή έκλεισε με αναμνηστικά δωράκια για τα παιδιά και πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος. Ακολουθούν μερικές όμορφες φωτογραφίες από την εκδήλωση.